Η εταιρεία

 

 Το 1997 δημιουργήθηκε το “TEMPUS”, ένα πρωτοποριακό κατάστημα στην αγορά της Θεσσαλονίκης, το πρώτο κατάστημα εξειδικευμένο αποκλειστικά στα ωρολόγια χειρός. Η στρατηγική θέση του, στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Μητροπολίτου Ιωσήφ, τα διάσημα brands που σύντομα βρήκαν θέση στις βιτρίνες του και κυρίως το μεράκι των ανθρώπων του συντελέσαν ώστε να γίνει σύντομα σημείο αναφοράς στην αγορά της πόλης.

 Το 2004 η ομαδα μας αποφάσισε να αξιοποιήσει την επιτυχία του TEMPUS και την εμπειρία από την τριαντάχρονη ενασχόληση με διάφορους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Έτσι, δύο ακόμη καταστήματα γεννήθηκαν, το TEMPUS JEWELLERY στο κεντρικότερο σημείο της πόλης απέναντι από την Μητρόπολη, στη γωνία των οδών Αγίας Σοφίας και Μητροπόλεως και το TEMPUS JEWELLERY στο πολύ επιτυχημένο εμπορικό κέντρο MEDITERRANEAN COSMOS, που άνοιξε τις πύλες του στην ανατολική Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο του 2005. Τα τρία πια καταστήματα, με κοινά χαρακτηριστικά αλλά και ιδιαίτερα γνωρίσματα το καθένα, προσφέρουν εδώ και τρία χρόνια στους πελάτες τους πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών όπως κοσμήματα από πολύτιμα υλικά ή οίκους μόδας, μονόπετρα, βέρες, ρολόγια όλων των κατηγοριών από 60 διαφορετικές μάρκες, καθώς και δώρα για όλες τις περιστάσεις, όπως στυλογράφοι, αναπτήρες και είδη καπνιστού, μπρελόκ και μανικετόκουμπα, θήκες κοσμημάτων και ρολογιών. Έτσι, στο κεντρικό κοσμηματοπωλείο στην Αγίας Σοφίας θα συναντήσει κανείς τα πιο μεγάλα ονόματα της ελβετικής και όχι μόνο υψηλής ωρολογοποιείας, κοσμήματα από θρυλικούς οίκους, όπως ο Damiani, είδη δώρων και αξεσουάρ, καθώς και την πληρέστερη συλλογή βερών και διαμαντένιων κοσμημάτων σε συνεργασία με το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων Monopetro. Το κατάστημα στην Μητροπόλεως 95 διατηρεί τον exclusive χαρακτήρα του διαθέτοντας μόνο ρολόγια χειρός, κλασικά ή fashion, οικονομικά ή πολύτιμα, καθώς και πλήρες σέρβις με αλλαγή μπαταριών και λουράκια ρολογιών. Τέλος στο τρίτο και νεότερο κοσμηματοπωλείο TEMPUS JEWELLERY στο MEDITERRANEAN COSMOS παρουσιάζονται κατ’ αποκλειστικότητα όλες οι καινούριες πρωτοποριακές μάρκες, που συνιστούν τις πιο μοντέρνες προτάσεις σε κόσμημα, ρολόι και lifestyle αξεσουάρ.

 Σήμερα, τα καταστήματα TEMPUS JEWELLERY εκφράζουν τη σύγχρονη αντίληψη στη σχέση επιχείρησης - πελάτη αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς, προσβλέποντας παράλληλα και στις προκλήσεις του αύριο.

 Ο στόχος μας στα καταστήματά μας δεν είναι μόνον να διαθέτουμε στους πελάτες μας επιλεγμένα κορυφαία προϊόντα από όλον τον κόσμο. Αντιμετωπίζουμε τα προϊόντα αυτά ως μέσον έκφρασης της προσωπικότητας και των συναισθημάτων του καθενός. Οι άνθρωποι προσβλέπουν στην αγάπη για τους οικείους τους κάνοντας προσωπικά δώρα, στην μελλοντική οικογενειακή ευτυχία με δώρα γάμου και αρραβώνα, στην ανταπόδοση στους συνεργάτες τους με τα επιχειρηματικά δώρα και τέλος στην επιβράβευση της δικής τους προσπάθειας με την αγορά ενός πολύτιμου αντικειμένου για τον εαυτό τους. Προσφέρουμε αντικείμενα τέχνης, αξίας και εξαιρετικής ομορφιάς, για τις όμορφες στιγμές των ανθρωπων.